Bejelentés


SMALLVILLE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


LinkekFolyamatosan megújuló hírekkel....

SMALLVILLE
10x21-22 Final LETÖLTHETŐ!
10x20 Prophecy LETÖLTHETŐ!
10X19 Dominion LETÖLTHETŐ!

KÖVETKEZŐ RÉSZEK:

Viasat3
Május 21. 13:00
9x20 - Áldozat

Viasat6
Május 17. 20:00
2x06 - A történelem ismétli önmagát

Viasat6
Május 17. 21:00
2x07 - Leszármazás

A SMALLVILLE TÖRTÉNETE:
A Smallville egy amerikai–kanadai televíziós sorozat, melyben Alfred Gough és Miles Millar írók és producerek a DC Comics képregényszereplőjének, a Jerry Siegel és Joe Shuster által megalkotott Supermannek a történetét dolgozták fel és alkották újjá. A sorozat sugárzását a WB kezdte meg, majd a WB és UPN összeolvadásából megszületett CW folytatta az ötödik évad után az Egyesült Államokban.[1] A Smallville első epizódja 2001. október 16-án került adásba. Legutóbbi, nyolcadik évadának sugárzását 2008. szeptember 18-án kezdték meg.[2] A sorozat Magyarországon elsőször a TV2-n volt látható, melynek első epizódját 2002 májusában tűzte műsorára a tévécsatorna.
A sorozat cselekménye az ifjú Clark Kent (Tom Welling) még szuperhőssé válása előtti kalandjait követi nyomon a Smallville nevű kansas-i kisvárosban. Az első négy évad központjában Clarknak és barátainak a középiskolában töltött évei állnak. Az ötödik évadtól kezdődően a leérettségizett szereplők a felnőtté válás problémáival találják szembe magukat, és a Smallville alkotói is egyre több eredeti DC Comics-szuperhős és gonosztevő megújított változatát mutatják be sorozatban.
A Smallville alapgondolatának mintája alapján készült el a tervezett Aquaman című sorozat pilot epizódja, mely azonban végül nem került adásba. A sorozat és más vállalatok között, köztük a Verizonnel, a Sprinttel, Toyotával és Stride-dal több marketing együttműködése is született. A televíziós sorozat alapján több, a fiatal felnőtteket célzó regény, képregénysorozat és zenei válogatásalbum is készült. A Smallville első epizódját mintegy 8,4 millió néző látta annak premierje alkalmával, mellyel a WB addigi legsikeresebb nyitóepizódja lett

Képgaléria


Keresés a honlaponHírek
FINALE LETLTHETŐ!!

http://www.megaupload.com/?d=EY2AF2MI

SMALLVILLE FINALE :ÚJ HÍREK

Darkseid apokalipszise nem közeledik, hanem már itt van. Egy sötét, tüzes bolygó közelíti meg a Földet, hogy elnyelje azt. Lois és Clark rajongói, ne aggódjatok, hősünk nem engedi el Loist olyan könnyen. Sőt, azt elmondhatom, hogy látni fogjuk Loist az esküvői ruhában. Mégis úgy tűnik, hogy néhány zavaró tényező miatt rövid lesz az esküvő. Chloe visszatér! És próbálja meggyőzni Loist, hogy maradjon együtt Clarkkal. Lesz harc Oliver és Clark között, legalábbis Oliver átvágja Clarkot egy ablakon. Rájövünk, hogy rengeteg ember viseli az Omega szimbólumot, amikor Clark használja röntgenlátását a Daily Planetben. Egy bizonyos ponton zuhanni kezd egy repülő. Jonathan Kent is szerepelni fog és ahogy Souders és Peterson mondta, meg lesz magyarázva a jelenléte. Lionel Luthor is megjelenik és úgy tűnik, neki is szerepe van Lex visszatérésében. Sajnos titokban kell tartanunk, hogy pontosan minek a segítségével tér vissza Lex, szóval csak ennyit mondhatok. Tess elmegy Lexhez. Egy mondat Lextől: "Minden gonosz éppen annyira nagyszerű mint a hőse." Clark repült?!!! Ok, talán nem, de abban biztos vagyok, hogy lebegett, ami ahhoz vezet... hogy repülni fog. A leadott előzetes drámai véget ért, amint azt hallottuk, "Fiam, itt az idő!" és közben a Superman ruhát mutatták jégbe zárva [az Erődben].

SM 10X20 PROPHECY LETÖLTÉSE!

http://www.fileserve.com/file/Y68t6pA/Smallville.S10E20.HDTV.XviD-2HD.avi

SM 10X19 Dominion letöltése !!

http://www.megaupload.com/?d=341C39PQ

A CW kiadott kettő új FINALÉ PROMÓVIDEÓT

http://www.youtube.com/watch?v=ZX2FOvkgauA&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=aja9gbLARKU&feature=player_embedded ITT MEGNÉZHETITEK!!

SM 10 X19 Dominion

Tess megtudja, hogy egy utcasarkon találtak Slade tábornokra eszméletlenül, ami bizonyítja, hogy valakinek hozzáférése van a Fantom Zónából kivezető úthoz és ő küldte vissza Slade-et. Clark úgy dönt, visszamegy a barátságtalan vidékre, hogy biztosra menjen, senki más nem szabadul ki onnan és mérges lesz, amikor Oliver átveri őt és átmegy vele. Miután Clark erőtlen lesz, a Zónalakók rögtön fogságba ejtik őket és elviszik vezetőjükhöz, Zodhoz, aki bosszút forral Clark ellen, amiért száműzte őt a kriptoni börtönbe. Eközben Lois megtudja, hogy Clark egy olyan titkot bízott Tessre, amit még neki sem mondott el.

SM 10 X18 BOOSTER

Mindazok után, ami a regisztrációs törvény miatt történt, Lois azt mondja Clarknak, itt az ideje, hogy Clark Kent észrevétlen és esetlen legyen, az emberek nehogy azt higgyék, ő a Maszat. Ezután teljesen ledöbbennek, amikor Booster Gold, egy jövőből érkező hírnévre éhező hős a városba kerül és elkezdi mentéseit, a sajtó előtt pózol, ezzel pedig elnyeri Metropolis lakosságának bizalmát. Booster megkezdi kampányát, miszerint átveszi a Maszat helyét a "Világ legnagyobb hőseként" és próbálja elbűvölni Loist, hogy aztán cikket írjon róla, de Lois nem dől be neki és ő is elkezdi saját kampányát a Maszat védelmében. Booster egyik mentése közben egy szkarabeusznak álcázott földönkívüli fegyver leesik a teherautóról és egyesül egy Jaime Reyes nevű fiúval, ezzel átváltoztatva őt Blue Beetle-é. Sajnos... Jaime nem tudja kordában tartani az új énjét és Blue Beetle megtámadja Metropolist.

Az első teaser trailerek a fináléhoz !

A CW elkezdte promózni a Smallville utolsó epizódját. A sorozat szombat hajnalban kezdi meg végső etapját a befejezés felé. Ennek jegyében a csatorna már elkezdte felkészíteni a nézőket a Fináléra. Két rövid teaser trailert adtak ki, melyek sejtelmesen vezetik fel a nagyszabású véget. A két előzetest megtekinthetitek itt: http://youtu.be/KOLvXNdffUo http://youtu.be/i_p6RSbBL0E

SM 10X17 Kent

Clark ledöbben, amikor megtalálja a tükördobozt a pajtában. Clark Luthor meglepi Clark-ot és átküldi őt a másik világba, ahol összefut a rendkívül mérges apjával Jonathannel Eközben a mi világunkban Clark Luthor elmegy Tesshez és megfenyegeti, ha nem áll mellé, akkor megöli őt. Lois megkéri Emilt, hogy segítsen neki visszahozni Clarkot.

Megjelent egy előzetes melyben az utolsó epizódokból látható

http://smallville-hun.gportal.hu/

Martha visszatér a fináléra?!

Annette O'Toole nemrég azt írta Twitteren, hogy jövőhéten egy olyan helyre megy, ami V-vel kezdődik. A Smallville rajongók természetesen rögtön Vancouverre gondolnak és mivel akkor kezdik el forgatni a finálé első részét, ezért lehetséges, hogy erre utalt. A KryptonSite szerint nem Michael Rosenbaum és Annette lesznek az egyetlenek a régebbi főszereplők közül, akiket újra láthatunk a duplarészes fináléban

Visszatérnek a Ligatagok?

Nemrég írta Twitteren az egyik stábtag, hogy ma a Smallville forgatásán dolgozik és ott van az Igazság Ligája is. Múlt héten még a Kent (10x17) volt soron, de ha jól tudom, akkor most már a Dominion-t (10x19) forgatják (a 10x18 Booster-t már korábban felvették). Elméletileg hétfőn már "egy másik epizódra" tért vissza John Schneider, mivel a Kent-ben szereplő jeleneteit az előző héten befejezte és ekkor derült ki, hogy még további 1-2 részben részt fog venni. Egyébként Michael Rosenbaum írta tegnapelőtt, hogy néhány nap múlva ő is Vancouver-be utazik, a finálé forgatására.

Smallville 10x16 Scion

Kiderült, hogy Alexander Luthor igazából a képregényből jól ismert Conner Kent (vagy más néven Superboy), most pedig megerősítették, hogy valóban a Scion-ban fognak magyarázatot adni a fordulatra. (Conner-t a képregényben Lex Luthor és Superman DNS-éből hozták létre és rendelkezik Superman összes képességével.) Lionel Luthor természetesen nem fogja olyan könnyen hagyni, hogy "fia" felfedje magát Clark előtt. Tess szintén ebben a részben szembeszáll Lionellel a Luthor fennhatóságért, ráadásul még a Swann család is újra megjelenik (Dr. Swann-t Christopher Reeve játszotta 1-1 epizódban a 2. és 3. évadban, maga a család pedig a Veritas szövetség tagja volt a Luthorok, a Teague-ek és a Queen-ek mellett).

LEX MÉGIS VISSZATÉR A FINÁLÉRIA!

A tegnapi elszomorító hírek után megérkezett az igazi válasz: Michael Rosenbaum visszatér a duplarészes fináléra, mely május 13-án kerül adásba a CW-n. Matt Mitovich és Michael Ausiello (TVLine) közösen jelentették be a fantasztikus hírt és Rosenbaum néhány kedves dolgot is mondott a sorozatról: "Örömmel visszatérek a sorozat fináléjára. Egyszerűen csak a rajongókért teszem, akik ilyen nagy sikerre vitték a Smallville-t. Nagyra értékelem a szenvedélyüket, a könyörtelenségüket és még a fenyegetéseiket is. [Nevet] Alig várom, hogy megölelhessem még egyszer utoljára a stáb tagjait Vancouverben és még egyszer láthassam a régi barátaimat. Ó és hogy Lex azzá a rosszfiúvá váljon, akivé válnia kell."

Lemondhatunk Lexről?!

Az Entertainment Weekly-nek egy forrás elárulta, hogy Michael Rosenbaum eddig mindig visszautasította a producereket, amikor visszahívták a sorozatba, tehát nagy valószínűséggel nem fog visszatérni az utolsó epizódra sem. Ezt egyelőre még nem jelentette be hivatalosan sem a csatorna, sem a stúdió, de nem hiszem, hogy ezután jó hírre számíthatnánk ez ügyben. A forrás azt is elmondta, hogy Rosenbaum maga mögött hagyta a Smallville-t, továbblépett és ezentúl inkább az írással akar foglalkozni. Természetesen a producerek még reménykednek, hogy meggondolja magát a színész, de nem maradt rá sok ideje, ugyanis már csak három epizód forgatása maradt hátra: Dominion (10x19), Prophecy (10x20) és a duplarészes lezárás, a Finale (10x21-22). Alig másfél hónap múlva felveszik az utolsó jeleneteket, valószínűleg Rosenbaum nélkül.

Scion-leírás!

Tess és Lionel a Luthor névért küzd egymás ellen, Loist és Clarkot pedig meglepi Tess egy ajándékkal.

Az utolsó cím!

A KryptonSite-nak köszönhetően kiderült, hogy az utolsó epizód (mely duplarészes) címe Finale Part 1 és Finale Part 2 lesz.

Jonathan visszatér!

Twitteren keresztül üzent John Schneider, hogy most vesz részt a Smallville forgatásán. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg a Kent-ben (10x17) láthatjuk őt újra mint Jonathan Kent.

Új poszterek

Megjelent 4 poszter, melyek a 10. évadot reklámozzák, köztük egy közös képpel a főszereplőkről.

SM 10x15 Fortune tartalma

Miután Zatanna egy-egy másgikusan felturbózott pezsgőt küld Clark és Lois legény- és lánybúcsújára, az egész csapat kidől a buli után, reggel pedig úgy térnek magukhoz, hogy nem emlékeznek semmire. Miközben próbálják kideríteni, mi is történt, Lois észreveszi, hogy elvesztette eljegyzési gyűrűjét, így Olivert magával rángatva visszamennek a Fortune Kaszinóba, ahol Lois szerint elveszthette. Belebotlanak a kaszinó tulajdonosába, aki pénzlopással gyanúsítja meg őket. Eközben Clark elmondja Chloe-nak, hogy úgy emlékszik, egy páncélozott autót lopott az éjjel.

Új képek

Néhány új kép a 14. részből

Műsorrend változás

10x12 Collateral - február 4. 10x13 Beacon - február 11. 10x14 Masquerade - február 18. 10x15 Fortune - február 25. 10x16 Scion - március 4.

Elmarad a Collateral

A KryptonSite most jelentette be, hogy a CW küldött egy e-mailt, miszerint a holnapi új Smallville és Supernatural részt jövőhét péntekre tolták és helyette The Vampire Diaries és Nikita ismétlést ad a csatorna.

SM 10X14 TARTALMA

Olivert és Chloe-t elrabolják, miután FBI ügynökökkel tévesztik össze őket, Lois pedig egy olyan módszert javasol Clarknak, amivel elrejtheti személyazonosságát.

A rosszfiúk visszatérnek!?

(2011.01.15.) Noha az utolsó évad főként Darkseid körül forog, a rajongókat az is érdekli, mi a helyzet a többi meghatározó rosszfiúval. Lex, Zod és Doomsday visszatérését egyaránt várják a sorozat nézői. Lex: A két showrunner optimistán áll a kérdéshez. Kijelentették, óvatos reményeket fűznek Michael Rosenbaum visszatéréséhez, az ajtó mindig nyitva áll. Rosenbaum azonban épp a napokban közölte a Twitteren: az utóbbi időben nem beszélt senkivel a Smallville stábjából. Zod: Az utóbbi időben felerősödtek a pletykák Callum Blue visszatéréséről. Zod újbóli felbukkanásáról a producerek is beszéltek korábban. egyes hírek szerint egy epizódban lesz látható, az évad második harmadában. Ami pedig Darkseidot ismeri: Szintén Kelly Sounders erősítette meg, hogy Darseid hús-vér alakot fog ölteni az évad záró felében. A figurát jórészt CGI-vel fogják életre kelteni.

Fantasztikus Clark és Lois jelenet!

Matt Mitovich (TVLine) beszélgetett producerekkel a korábban már említett nagy Clois jelenetről, mely a Collateral-ban (10x12) kap helyet valamint a sorozat utolsó epizódjáról.

LOIS AND CLARK

A TV Guide megszólaltatta a producereket Lois és Clark lehetséges esküvőjével kapcsolatban.

SM 10X13 BEACON tartalma:

Clark meglepődik, amikor meglátja Martha-t a hírekben, amint a polgárőrök mellett áll ki egy beszéd során. A meglepetés érzése gyorsan horrorisztikussá változik, amikor Clark és Lois látja a TV-ben, ahogy valaki lelövi Martha-t. Eközben Lionel felfedi magát a világ előtt és visszaköveteli a LuthorCorpot Tesstől és Olivertől. Lois és Chloe úgy döntenek, hogy felvidítják Clarkot azzal a több ezernyi videóval, melyben a városlakók kifejezik a Maszat iránti támogatásukat.

SM 10x12 Collateral Tartalma:

Clark, Oliver, Lois és Dinah mind kiszabadul a regisztrációs törvény érdekében létrehozott szervezet fogságából, miután elkapták őket Hawkman temetésén, de mindannyian úgy emlékeznek az eseményre, mintha Chloe az akaratuk ellenére tartotta volna fogva őket. Amikor Chloe visszatér, Dinag figyelmezteti a többieket, hogy vigyázzanak, mert Chloe akár áruló is lehet. Oliver nem aggódik emiatt, de Clark nem biztos benne, hogy bízhat-e Chloe-ban a magyarázat nélküli távozása miatt.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!